Hekwerken Tips & Inspiratie

5 dingen om op te letten bij het kopen van jouw oplossing voor bouwhekken

Sep 27, 2023

bouwhek voor commercieel gebouw
Als het gaat om tijdelijke bescherming voor jouw bouwplaats, zijn sterke en effectieve bouwhekken een must. Maar met alle verschillende opties die op de markt beschikbaar zijn, hoe kies je de beste optie voor jouw behoeften? Hier zijn 5 dingen om op te letten bij het kopen van jouw oplossing voor bouwhekken.

1) Hoge kwaliteit

Bouwhekken moeten gebouwd zijn om lang mee te gaan. Ze moeten bestand zijn tegen hergebruik, opslag- en transportuitdagingen, zodat je ze op meerdere bouwprojecten kunt gebruiken. Bij Betafence weten we dat kwaliteit een belangrijke zorg is voor onze klanten. Daarom worden al onze bouwhekpanelen gemaakt in onze speciale fabriek in Duitsland door ons ervaren team van mobiele hekwerkenexpert-engineers. Dat betekent gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

2) Beschikbaarheid van voorraad

Bouwprojecten werken vaak volgens strakke schema's. En bouwhekken zijn daarom meestal nodig op korte termijn. We houden altijd voorraad beschikbaar in onze Duitse fabriek om snel aan de vraag van de klant op korte termijn te voldoen. Je hoeft niet wekenlang te wachten om jouw hekpanelen te ontvangen - we kunnen ze snel bij je leveren.

3) Duurzame corrosiebescherming

Bouwhekken moeten bestand zijn tegen de elementen om je de bescherming te blijven bieden die je nodig hebt, ongeacht het weer. Onze hekwerken zijn voorzien van verzinking of worden gemaakt van materialen die zijn ondergedompeld in hete zink voor langdurige corrosiebescherming in alle weersomstandigheden. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw bouwplaats goed beschermd is.

4) Sterke panelen

Tijdelijke hekken bij bouwplaats moeten effectieve bescherming bieden tegen ongeoorloofd betreden. Dat betekent sterke en robuuste hekwerken. Omdat elke draad van onze bouhekken apart aan de frames is gelast, zijn onze panelen een van de sterkste op de markt. Wij geloven dat aandacht voor detail en vakmanschap het verschil maken als het gaat om het creëren van een hekwerk dat echt de beveiliging biedt waar je naar op zoek bent.

5) Opties voor voeten en accessoires

Bij het kopen van jouw bouwhekken wil je alle elementen van een compleet systeem kunnen krijgen bij één fabrikant. Dit omvat de opties voor voeten en de installatie-accessoires. Wij bieden alle accessoires, evenals de keuze uit twee soorten voeten: betonvoet of PVC-voet.

Bij Betafence zijn we trots op het bieden van betrouwbare en effectieve oplossingen voor bouwplaatsen. Onze bouwhekken zijn gebouwd om lang mee te gaan, zodat je het meeste waar voor jouw geld krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze hekwerken en hoe ze tijdelijke bescherming kunnen bieden voor jouw project.
Tags: