Hekwerken Tips & Inspiratie

Alles wat u moet weten over dubbelstaafmat hekwerken

Nov 22, 2023

Alles wat u moet weten over dubbelstaafmat hekwerken

Dubbelstaafmat hekwerken zijn erg populair in de hekwerkindustrie vanwege hun combinatie van stevigheid en strakke design. Of u nu een hekwerk nodig hebt voor uw huis of voor een commercieel pand, dubbelstaafmaten zijn een ideale oplossing. In deze blog bekijken we enkele belangrijke aspecten van dubbelstaafmatten, onder meer de combinatie met privacy schutting en het installatieproces.

Definitie van dubbelstaafmat hekwerken

Dubbelstaafmat hekwerken danken hun naam aan de dubbele horizontale draden die gelast zijn op een enkele verticale draden. Deze dubbele draden bieden het hekwerk extra stevigheid, wat een belangrijke reden is voor de populariteit van dit type paneel. Dubbelstaafmat hekwerken zijn doorgaans verkrijgbaar in twee versies: een 656-versie (met dubbele horizontale draden van 6 mm diameter gelast op verticale draden van 5 mm) en een 868-versie (met dubbele horizontale draden van 8 mm diameter gelast op verticale draden van 6 mm). Vanwege de dikkere draden bieden de 868 dubbelstaafmatten meer stevigheid en weerstand tegen vandalisme. Betafence biedt zowel de 656-versie (Nylofor 2D) als de 868-versie (Nylofor 2DS) aan.

Compleet systeem

Bij Betafence omvat ons assortiment alle hekelementen die je nodig hebt voor een compleet dubbelstaafmat hekwerksysteem. Onze dubbelstaafmat hekwerken kunnen worden geïnstalleerd op onze O-Lox palen En onze Egidia 2D tuinpoorten - verkrijgbaar als enkele draaipoort en dubbele draaipoort - zijn de perfecte aanvulling op uw hekwerk, omdat de Nylofor 2D kadervulling harmonieus aansluit bij de dubbelstaafmat omheining. De dubbelstaafmat hekwerken van Betafence zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan hoogtes en kleuren (modern antraciet en zwart of klassiek groen), zodat u het juiste hekwerk voor uw behoeften of wensen kunt kiezen.

Privacy schutting

Kijken de buren uit op uw tuin? Wenst u privézones te creëren in uw buitenruimte? Dan is een dubbelstaafmat hek een goede keuze. Onze dubbelstaafmat hekwerken kunnen eenvoudig en snel worden omgetoverd tot een modern en onderhoudsvriendelijk privacy hekwerk met Screeno Wave polypropyleen privacy-invulstrips. Weef eenvoudig de stroken door het omheiningspaneel. U kunt uw creativiteit gebruiken om een uniek ontwerp te maken.

Installatie

De installatie van onze dubbelstaafmat hekwerken met O-Lox afrasteringspalen is een relatief eenvoudig en snel proces. Bekijk onze installatievideo voor handige tips die u door elke stap begeleiden.
Beslis voor de installatie of u de afrasteringspanelen met de verticale pinnen naar beneden of naar boven wil richten. Installatie met de pinnen van 30 mm naar boven gericht zorgt voor extra beveiliging omdat dit overklimpogingen effectief ontmoedigt.

De dubbelstaafmat hekwerken van Betafence zijn een uitstekende oplossing voor zowel residentiële als industriële en commerciële behoeften. Twijfelt u of dit het juiste hekwerk is voor u ? Neem dan contact op met ons team van experts dat u zal begeleiden naar de meest geschikte oplossing voor uw noden.