Groothandel hekwerkoplossingen van Betafence Nederland

Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige hekwerken en uitstekende service. Wij bieden concurrerende groothandelsprijzen en volumekortingen, zodat u kunt profiteren van de beste deals voor uw projecten. Met ons handige bestelformulier kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen, terwijl onze toegewijde accountmanager klaar staat om u persoonlijk van dienst te zijn en al uw vragen te beantwoorden. Ontdek vandaag nog hoe wij uw hekwerkbehoeften kunnen vervullen!

Wereldleider in terreinbeveiliging

Welkom bij Betafence, de vertrouwde partner in afrasteringsoplossingen voor de groothandel. Wij hebben 140 jaar ervaring en zijn wereldleider in hoogwaardige omheiningssystemen. Ons productassortiment omvat uitgebreide oplossingen voor al uw afrasteringsbehoeften.

Waarom kiezen voor Betafence?

  • Volumekorting: Meer voor minder geld. Wij bieden onze groothandelsklanten concurrerende prijzen op basis van volumekorting.
  • Tot 10 jaar garantie: Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Al onze omheiningen hebben tot 10 jaar garantie.
  • Wereldleider in hekwerkbeveiliging : Wij hebben 140 jaar ervaring en leveren wereldwijd omheiningssystemen van superieure kwaliteit die mensen, gebouwen en bedrijven beschermen.
  • Lage transportkosten: Uw bestelling wordt al bij u afgeleverd vanaf € 9,99. Voor bestellingen vanaf € 1.500 brengen wij geen transportkosten in rekening.
  • Veilige betaalmogelijkheden: Wij accepteren een groot aantal betaalmethoden, waaronder iDEAL, Klarna, Shopify Pay, Visa, Mastercard, Paypal, en EFT.

Onze producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment, speciaal ontwikkeld voor al uw wensen op het gebied van omheiningen. Dubbeldraads hekwerken, decoratieve omheiningen, composiet panelen en nog veel meer.

Voordelen voor hoveniers en hekwerkinstallateurs

Partners van Betafence kunnen hun klanten voorzien van de beste producten in de sector. Zij profiteren van een gevarieerd productaanbod, volumekortingen en onze reputatie als wereldleider in omheiningssystemen.

Wat klanten zeggen

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Luister naar onze tevreden groothandelsklanten die vertellen hoe Betafence hen heeft geholpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ga vandaag nog aan de slag

Klaar om uw bedrijf nog meer klasse te geven met omheiningsoplossingen van topniveau? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons groothandelsprogramma.

pictogram voor Betafence 10 jaar garantie

Tot 10 jaar garantie

pictogram voor 140 jaar ervaring van Betafence 2023

Wereldmarktleider in hekwerkbeveiliging

Betafence leveringspictogram

Gratis verzending op alle bestellingen voor groothandelsklanten

betafence veilige betaalopties pictogram

Veilige betaalopties:iDEAL, Klarna, Shopify Pay, Visa, Mastercard, Paypal, EFT

Welke volumekortingen biedt Betafence aan groothandelaren?

Wat valt onder de dekking van de 10 jaar garantie?

Hoe weet ik zeker dat de overboeking voor omvangrijke bestellingen veilig verloopt?

Hoe snel kunnen omvangrijke bestellingen worden geleverd?